Nyheter

Magnor

1. jul, 2018
Veterandager på Magnor 29-30 og 1/7
Det var et kjemeoppmøte av motorsykler på årets veteranmarked på Magnor i går. Husqvarna Club Norway stilte med 14 motorsykler. (Mange medlemmer stakk også innom) Det var en meget flott ramme rundt arrangementet og det sises at dette var det største som hadde vært hittil. Synd det bare arrengeres annet hvert år. Som det fremgår av bildene hadde vi mange forskjellige Husqvarnaer utstilt. Takk til Rune Hansen som stod i spissen for HCN stand, og medhjelpere Bjørn Rotheim og Ove Biller. Vi kommer tilbake i Qvarnaposten med mer stoff fra Magnor.
3. jun, 2018
Husqvarna Club Norway med egen utstilling på: Veterandagene på Magnor
Les mer om veterandagene her http://www.veterandagene.no/90883334

I denne sammenheng har Husqvarna Club Norway v/Rune Hansen tatt initiativet til en Husqvarna samling på Magnormarkedet 30 juni-1 juli. (Dette er et marked som avvikles annet hvert år)
Vi har allerede fått indikasjoner på at det vil dukke opp en del entusiaster med sine Husqvarnaer av forskjellige typer og årganger.
For de som ønsker å overnatte er det mulighet for dette, både på Thon hotell, Morokulien Camping og Montebello Camping. For de som vil overnatte fra lørdag til søndag og la kjøretøyene stå igjen på markedsplassen natten over, vil Rune ordne med vakthold slik at de står trygt.
Det vil også bli mulighet for svenskehandel for de som ønsker dette, da Magnor ligger tett opp til svenskegrensen.
Er det noen som har reservedeler, motorsykler eller mopeder av merke Husqvarna å selge, kan de ta dette med seg om de ønsker. Møt opp, kanskje du får tak i de delene du mangler til din restaurering, eller få nye Husqvarna kontakter som kan hjelpe deg.
Treffet er ikke bare for medlemmer, men alle som har Husqvarna kjøretøy som mopeder/scootere/motorsykler).
Ønsker du ytterligere informasjon, så ta kontakt med Rune Hansen på mobil 91738369 eller Kai Nordseth 95746115. Adressen til dette treffet er: Magnor Travebane Gaustadvegen 42, 2240 Magnor .
Når du ankommer markedsplassen så spør vaktene etter Rune Hansen
Velkommen skal dere være

Steve McQueen Momorial på Notodden

Steve McQyeen Momorial mototcross stevne ble gjennomført på Notodden 12 mai.

Den som er avbildet her er klassevinneren i veteran enduro med lang fjær: Jakob Bakke på sin WR 500 1983 modell.

Andre Husqvarna kjørere som deltok var: Tord Finstad i klasse EVO, Øyvind Hagen, Sverre Hagen  i klasse Twin Shock og Gjert Andersen i klasse Enduro med kort fjær.

Vi kommer med en mer utfyllende artikkel i Qvarnaposten nr 2 som sendes ut til medlemmer i midten av juni.

 

 

 

Årsmøte i Husqvarna Club Norway 2018

Husqvarna Club Norway  ønsket velkommen til årsmøte lørdag 10 februar i lokalene til motorhistorisk forening i Moss. Det var et bra oppmøte med 23 medlemmer, som også var en økning fra i fjor.

De styrerepresentantene som var på valg tok en gjenvalg en ny periode, bortsett fra Terje Karlsen som ønsket avløsning som redaktør, da han også har verv som sekretær/kasserer i klubben.

Styrets fokus for perioden 2018 blir:

1. Sponsoravtaler
2. Skaffe flere "journalister" til Qvarnaposten fordelt på temaene :
               - Classic Motocross/enduro
               - Reportasjer om restaurering av Husqvarnaer
               - Turer/treff/med Husqvarna veteranmotorsykler

3. Aktiviterer for klubbmedlemmer ( aktivitetsplan blir lagt ut i løpet av neste uke, så    
    følg med på vår hjemmeside)

Etter årsmøtet viste Per Berg filmrn "The roughriders" med Bill Nilsson og Jeff Smith.

Styret takker for oppmøtet, tilliten og ser frem til en ny sesong med Husqvarna Club Norway

NB! Referat fra årsmøtet kommer i Qvarnaposten nr. 1 2018

 

 

 

 

Har du problemer med å finne en julegave til et familiemedlem som er interessert i veteranmotorsykler ? ...eller kanskje en julegave til deg selv ?

Hva med å gi ett års medlemskap i Husqvarna Club Norway (2018) og få med gratis de 2 siste numrene av Qvarnaposten for 2017 ?

Tilbudet gjelder frem til 23.12.2017

 

Kåseri, MC-Sportmiljøet i MOSS på femti og sekstitallet

Motorhistorisk forening i Moss inviterte 18 oktober til kåseri om motocross miljøet i Moss på 50/60 tallet. Det var over 100 interessenter som møtte opp for å høre Finn Kraft og Bjørn Nordstedt fortelle og vise bilder. Det kom også en del innspill fra andre crosskjørere fra denne perioden som hadde møtt opp for å høre. Knut Thorvaldsen sin roadracin epoke ble også nevnt. Vi fikke en god posjon av den kulturen/humoren som var i crossmiljøet på denne tiden. Dette var en kjempeartig kåseri som vi håper andre tilsvarende miljøer følger opp og arrangerer. Husqvarna Club Norway vil komme med en mer utfyllende artikkel/bilder i neste nummer av Qvarnaposten i desember

 

 

MC Messen på Lillestrøm, 10-12 mars

Husqvarna Club Norway stilte ut 2 motorsykler på NVMC sin stand på MC Messen i helgen.

Det ble en travel helg meg mye besøk av både gamle og nye Husqvarna entusiaster hvor det også ble tegnet nye medlemskap.

Mange av de som stakk innom hadde en historie å fortelle enten at de hade kjørt cross/enduro, hadde eid en i sin ungdom, eller hadde en stående i garasjen eller ønsket å anskaffe seg en Husqvarna veteranmotorsykkel.

Vi fikk også spørsmål om hvor de kunne skaffe seg en slik Husqvarna veteran.

En del av våre medlemmer tok også turen innom messen og det var kjempehyggelig.

Claes Flink tok også turen innom og han hadde mye kompetanse og historier han delte med oss med utganspunkt i hans far Gustav Flink. (VI anbefaler å besøke siden til Mats Sjøblom http://www.lindstrom-mx.se/flink_motorcykel_historia.htm)

VI hadde også et lite møte med personell Husqvarna Motorcycles, og kommer til å lage en liten artikkel i Qvarnaposten i Q2 hvor vi forteller litt om veien videre og hvilken planer de har for de som er interessert i fremtiden med Husqvarna.

Vi vil vi takke Peer Bakke for at han lånte oss sin Husqvarna 510/194 modell, (leverte og hentet) samt rette en stor takk til Tom Karlsen, Jan Tøstad og Geir Hellum som stilte opp og gjorde en kjempeflott innsats for klubben på messen.

Det vil bli publisert flere bilder og input fra messen i Qvarnaposten i Q2

Mvh
Kai Nordseth

Claes Flink møtte opp på vår stand i helgen
Husqvarna Club Norway fikk besøk av Claes Flink på MC messen i helgen.
Bra oppmøte på NVMC sin stand
Det var et meget godt oppmøte på vår stand av både gamle og nye Husqvarna entusiaster.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

17.06 | 18:52

Hei!

Jeg har div. Husqvarna litteratur ute på Finn , til salgs , div. verksted håndbøker og eier manualer. ( Finn-kode :122523912)
Morten

...
18.05 | 18:48

Hei, ønsker å bli medlem i klubben

...
14.04 | 07:39

Hei..Jeg har en 1978 390 automat...Er det noen av dere som har peiling på disse ?Sykkele starter fint men når jeg utløser fri hendelen stopper den.
Sjur

...
22.03 | 14:32

Ønsker å kjøpe Husqvarna 250 veteran. Militær/sportsmann lignende.
Max 35 000.- Tlf 92259414 Pål Gundersen

...
Du liker denne siden