Sponsorer til Husqvarnaboken

Støtt opp om våre sponsorer til Husqvarnaboken

Husqvarna Club Norway har startet opp arbeidet med å lage en bok om Husqvarna motorsykler scootere og mopeder i Norge.

I dette prosjektet ønsker vi å gi noen Husqvarna relaterte virksomheter (sponsorer) en unik mulighet til å fortelle om sin virksomhet og produkter til våre medlemmer og andre Husqvarna entusiaster.

Husqvarna Club Norway er en veteran mc klubb som har som formål å fremme interessen for Husqvarna veteranmotorsykler, scootere og mopeder i Norge. Vi har medlemmer både i Norge, Sverige, USA og Danmark.  

Vi har som formålsparagraf å bevare Husqvarna historien for fremtiden og Husqvarna Club Norway bidrar aktivt til dette. Til slutt, men ikke minst så er vi selvfølgelig også opptatt av å få flere av disse flotte veterankjøretøyene på veien igjen.

De sponsorer som støtter prosjektet vil også få en plass i denne boken.

Det vil være et begrenset antall aktører slik at Deres budskap kommer godt frem i boken.

Dette vil ikke være en bok som man leser og setter inn i bokhyllen, men et oppslagsverk som man slår opp i når behovene for informasjon er der.

Mvh

Styret i Husqvarna Club Norway

Bruk originale deler og olje til ditt veterankjøretøy.
Kulelagerhuset AS har flere tiårs fartstid som leverandør av lagringer og transmisjoner. Spesialisering og en utstrakt kundeservice har sørget for at de i dag er en av markedets førende leverandører av rullelager, kulelager og tetninger. Du finner dem i Drammen, men de kan levere i hele Norge, så ta kontakt om du trenger noe av dette til din Husqvarna Kulelagerhuset AS Teglverksveien 9 B 3413 Lier Sentralbord: 32244180 E-post: postmaster@kule-as.no
Autolakk AS er veletablert, autorisert billakkeringsverksted som startet sin virksomhet i 1983. I dag holder de til på Årvold industriområde i Rygge ved Moss. Gå inn på vår hjemmeside og se hva de kan tilby av både lakk og lakkering av både biler og motorsykler Autolakk AS kan også leverer det meste av lakk på sprayboks og stifter til både biler og motorsykler, så ta kontakt så skal vi hjelpe deg. Adresse: Årvoldskogen 41, 1529 Moss Mail: Verksted@autolakk-as.no Telefon: 69262850
Har du behov for reparasjon og skifte av register til din veteranbil så ta kontakt med Radiatorservice på Kongsberg
Arne Kring i Knåda Sport leverer det meste av deler til Husqvarna motorsykler fra perioden 1963-1987. Han har inngående kunnskap om disse motorsyklene både som tidligere aktiv kjører, samt gjennom reparasjon av disse motorsyklene. Ta kontakt så kan han kanskje hjelpe deg med ditt delebehov til din Husqvarna. Adresse: Knådavägen 109C, 828 94 Edsbyn, Sverige Telefon: +46 271 340 75 Mail: piakring68@gmail.com https://www.facebook.com/KnadaSportAb/ Adresse: Knådavägen 109C, 828 94 Edsbyn, Sverige Telefon: +46 271 340 75 Mail: piakring68@gmail.com
Classic Parts er leverandør av reservedeler til Husqvarna motorsykler fra perioden 1963 til 1987 og leverer deler både i og utenfor Europa. Ta kontakt på telefon eller send en mail, så kan vi hjelpe deg med det meste du trenger til ditt restaureringsprosjekt.

Private sponsorer

Vi takker våre private sponsorer for støtten til Husqvarnaboka

  • Jens Christian Waaler        1930 Aurskog
  • Tom Ragnar Karlsen           1518 Moss
  • Lars Dahlø                         2100 Skarnes
  • Terje Karlsen                     1639 Gamle Fredrikstad
  • Kai Nordseth                      2742 Grua

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

27.08 | 14:56

OK, hva slags t-shirts ønsker du og størrelse?
Send gjerne på mail til kai.nordseth@outlook.com.

...
27.08 | 14:49

Så fina produkter ni har tagit fram! Kan inte låta bli att beställa bok, pins och t-shirts.

...
16.08 | 17:56

Det går bra, send meg mailadresse og tlf på Mail: Kai.Nordseth@outlook.com
Mvh Kai

...
16.08 | 17:50

Hei
Jeg ønsker å bli medlem i klubben. Jeg har en 1968 256 .
Rune Pedersen Spurvevegen 10 2070 Råholt.

...
Du liker denne siden