Sponsorer til Husqvarnaboken

Støtt opp om våre sponsorer til Husqvarnaboken

Husqvarna Club Norway har startet opp arbeidet med å lage en bok om Husqvarna motorsykler scootere og mopeder i Norge.

I dette prosjektet ønsker vi å gi noen Husqvarna relaterte virksomheter (sponsorer) en unik mulighet til å fortelle om sin virksomhet og produkter til våre medlemmer og andre Husqvarna entusiaster.

Husqvarna Club Norway er en veteran mc klubb som har som formål å fremme interessen for Husqvarna veteranmotorsykler, scootere og mopeder i Norge. Vi har medlemmer både i Norge, Sverige, USA og Danmark.  

Vi har som formålsparagraf å bevare Husqvarna historien for fremtiden og Husqvarna Club Norway bidrar aktivt til dette. Til slutt, men ikke minst så er vi selvfølgelig også opptatt av å få flere av disse flotte veterankjøretøyene på veien igjen.

De sponsorer som støtter prosjektet vil også få en plass i denne boken.

Det vil være et begrenset antall aktører slik at Deres budskap kommer godt frem i boken.

Dette vil ikke være en bok som man leser og setter inn i bokhyllen, men et oppslagsverk som man slår opp i når behovene for informasjon er der.

Mvh

Styret i Husqvarna Club Norway

Kulelagerhuset kan levere det meste av lager og tetninger til din Husqvarna. Du finner dem i Drammen og de sender til hele Norge
Trenger du lakk til din Husqvarna så kontakt Autolakk i Moss som kan hjelpe deg med dette De holder til ved Årvoldskogen 41, 1529 MOSS Tlf 69262850 De tilbyd følgende tjenester: º Lakkering av båt º Carbon reparasjoner º Hellakkering, flekklakkering og lakkering av deler. º Reparasjon av små skader. º Alle farger på lager til enhver tid. º Taksering og utbedring av forsikringskader. º Leiebil mens bilen deres er hos oss. º Henting og bringing av biler. º Blanding av alle farger på sprayboks og flekkstift. º Vår spesialitet er plastreparasjon. º Reparasjon og lakkering av alle plastdetaljer på bil og MC Les mer på: http://www.autolakk-as.no/
Har du behov for reparasjon og skifte av register til din veteranbil så ta kontakt med Radiatorservice på Kongsberg
Leverandør av reservedeler til Husqvarna motorsykler fra perioden 1963 til 1988. Ring, send mail eller ta en tur til Dan, så hjelper han deg med det du trenger.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

20.10 | 08:11

ingen gnist på cr 500 84 mod og wr 430 83 mod hvor er det best å kjøpe ny ignsats.pris? JR

...
07.08 | 14:03

Er denne klubben med i NMF klubb ?

...
30.07 | 11:09

Varmer du opp gummien før montering?

...
26.07 | 19:43

Nei, det går greit

...
Du liker denne siden