Æresmedlemmer i Husqvarna Club Norway

Terje Karlsen

Terje Karlsen er tildelt livsvarig æresmedlemskap i Husqvarna Club Norway i 2020 for sitt mangeårige virke som strekker seg helt tilbake til etableringen av klubben i 2003

Han har i alle år vært en del av styret som sekretær/kasserer, og har også hatt verv som redaktør for klubbens egen avis Qvarnaposten og ved utgivelse av Husqvarnaboka.

Han har videre vært, og er en meget god ressurs og støttespiller med inngående kompetanse av både teknisk og organisatorisk art, noe som har vært til stor hjelp for alle klubbens medlemmer.

I tillegg har han også fremmet klubbens interesser både innenfor og utenfor Norges grenser på en særdeles bra måte som vil bli husket for ettertiden.

Per Berg

Per Berg er tildelt livsvarig æresmedlemskap i Husqvarna Club Norway i 2019 for etableringen av Husqvarna Club Norway i 2003 sammen med Carl Reidar Andersen og Lars Bergskaug, samt hans mangeårige virke i klubben. Han har også fremmet klubben på en god måte både innenfor og utenfor Norges grenser og satt avtrykk som vil bli husket for ettertiden.

Lars Bergskaug

Lars Bergskaug ble tildelt livsvarig æresmedlemskap i Husqvarna Club Norway i 2019 for etableringen av Husqvarna Club Norway i 2003 sammen med Carl Reidar Andersen (Calle) og Per Berg. I tillegg har hans gode kompetanse og tekniske innsikt på Husqvarna motorsykler betydd mye for mange av vår medlemmer gjennom tiden som har fått hjelp av ham til å reparere eller restaurere sine Husqvarnaer.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Terje Karlsen | Svar 15.02.2020 20.06

Takk for æren, men den tilkommer ikke bare den enkelte, men også de andre som har samvirket opp gjennom årene, både Per og Lars, og driveren Kai.

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

27.05 | 18:55

Hei.Er det noen som har eller reparerer speedometer med tripteller til min Husqvarna 256 militær?

...
17.04 | 17:21

Ønsker medlemskap i Husqvernaclubben

...
17.04 | 12:39

Hallo Henrik.
Velkommen til Husqvarna Club Norway. Send meg din adresse, mobil og e-postadresse, så sender jeg deg klubbmateriell så snart som mulig.

...
16.04 | 17:54

Ønsker å bli medlem

...
Du liker denne siden