Husqvarnatreffet 18 juni 2023 i Moss (Les mer)

Husqvarnatreffet 18 juni 2023 i Moss (Les mer)

Publisert av Kai Arild Nordseth den 24.05.23.

Som tidligere nevnt skal vi denne gangen ha vårt Husqvarnatreff i Melløsparken i Moss den 18.juni.

Dette er et arrangement som Moss og Omegn Motorhistoriske Forening står som arrangør for, og vi har meldt oss på dette som deltakere.

Det vil bli både veteranbilklubber og andre motorsykkelklubber som vil delta på dette arrangementet, så det blir forhåpentligvis mye å se på der for alle. (Det ble en stor suksess i fjor)

Vi håper selvfølgelig at så mange som mulig tar med seg sin Husqvarna moped, scooter eller motorsykkel og viser den frem på dette jubileumstreffet uansett om den er registrert eller ikke. Det hadde vært kjempeflott  å vise frem bredden av Husqvarna kjøretøy denne dagen.

For de som har registrerte kjøretøy og ønsker å bli med på en runde rundt i Moss og på Jeløya så er det mulighet for det, da vi har vi fått henge med «Mossemoppa» og deres rundtur som vil starte rundt kl 12.00 og vare ca 1 time.

Som dere alle vet vil vi også trekke jubileumspilen og noen premier til, så bare det i seg selv må være en grunn til å ta en tur. Vinneren vil bli oppringt fra scenen så det blir spennende å se reaksjonen, kanskje han eller hun er i Melløsparken denne dagen, hvem vet.

Det hadde vært hyggelig om de som kommer hadde gitt meg et lite signal enten på SMS 95746115 eller på mail kai.nordseth@outlook.com slik at vi får en indikasjon på hvor mange som kommer.

Vi ønsker også tilbakemelding fra 2-3 personer som kan tenke seg å være vakt på vår stand denne dagen, så rin, send SMS eller send mail 😊 (Vaktene vil få utdelt en refleksvest for de som ikke har det med vår logo på ryggen)

NB! Hvis det har regnet mange dager i forveien og parken er ubrukelig har MOMF funnet et alternativ sted, så møt opp til en hyggelig sammenkomst

Det vil bli mulighet for kjøp av både pølser, hamburger, vaffel og drikkevarer. (Kanskje du vil prøve pølse med vaffel som er en kjent meny i Moss)

Se invitasjoner som er vedlagt i PDF og registrer at det vil fra fra 11.00-16.00 (ikke 17.00 som tidligere annonsert)

 

Vi prekæs…..

 

Bildet over er fra et tidligere Husqvarnatreff på Skandinavisk Motorsykkel Center ved Magnor