Vettisriket Resort

Vettisriket Resort

Eksklusivt tilbud til medlemmer i Husqvarna Club Norway og alle dere kjenner i mc miljøet, tilbyr vi, Klingenberg Hotel, Årdalstangen 15% rabatt på våre rom/frokost priser, alle perioder i hele 2024. Betingelsen er at dere bestiller direkte til oss; Tlf; 576 65 800, mail; post@klingenberghotel.no og oppgir kode: MC24 Les mer ved å trykke på link under

Les mer
WEBmaster

WEBmaster

WEBmaster er en nyopprettet funksjon i Husqvarna Club Norway (ikke en del av styret). Samfunnet og våre medlemmer både krever og forventer mer kunnskap av oss ifm tilgjengelige WEB/databaserte løsninger. I den forbindelse har Kai Nordseth sagt seg villig til å betjene denne funksjonen som skal ivareta videreutviklingen og vedlikehold av hjemmeside, medlemssystem, facebook grupper og vårt digitale arkivsystem Dropbox. Den daglige oppfølgingen av vårt medlemssystem blir fortsatt betjent av vår sekretær Terje Karlsen.

Les mer
Vi minner om vårt 20 års-jubileumslotteri

Vi minner om vårt 20 års-jubileumslotteri

13.01.23 10:44
av Kai Arild Nordseth

Husqvarna Club Norway har 20 års-jubileum i år, (2023) og i den forbindelse har vi anskaffet en Husqvarna Silverpil 282 som vi nå lodder ut. Trekningen skal skje under vår jubileumsfeiring i Moss 18 juni. Alle kan kjøpe lodd på den, og vi hadde i tillegg satt stor pris på å se deg/dere i Melløsparken den dagen, kanskje du er vinneren som blir oppringt etter trekningen. Sjekk vår hjemmeside og finn din lokalkontakt eller en styrerepresentant som kan hjelpe deg med å sende eller levere lodd direkte. De fleste lodd er blitt levert elektronisk basert på SMS.

Les mer