"Gromlyd" på Finnskogen

KONGEN kommer ikke til GROMLYD PÅ FINNSKOGEN, men det gjør STATSMINISTEREN.

 

Påmelding:
Påmelding er åpen frem til kl. 10.00 løpsdagen.
Startavgift:
Kr 150,- i deltakeravgift. (inkluderer caps  (krus for førstegangs deltakere)
Betaling:
Bankgiro: Husqvarna Club Norway kto. 1638.14.69682, VIPPS: 737021 (husk å oppgi navn, adresse og mobil ved påmelding.) eller kontant.
Inngang på Torsby Fordonsmuseum og bespisning underveis betales av den enkelte.
Ytterligere informasjon:
Roar Gusterudmoen Tlf.: 90526104 Mail: roagust@online.no
Rune Hansen Tlf.: 91738369 Mail:runedkw@hotmail.no
Kai Nordseth Tlf.: 95746115 Mail: kai.nordseth@outlook.com

 

Kongen kommer ikke med sin Husqvarna, men vi vil få en introduksjon av statsministeren av Republikken Finnskogen som er Even Wiger. Han vil fortelle oss litt om republikken og dens historie. Vi er også invitert til en liten avstikker til hans barndomshjem hvor han og kona har bygd opp en litt spesiell bensinstasjon og en liten samling som nok er veldig interessant for oss motorinteresserte. Jeg vil ikke si så mye mer enn det, men gled dere.

Avstikkeren tur/retur til denne plassen vil være ca 10 km og vi vil bruke ca ½ time der oppe

Rundturen fortsetter ned mot «Tanken» på Svullrya igjen med retning Torsby via Røgden, Röjdafors, Østmark, med stopp i Torsby

Der skal vi besøke fordonsmuseet hvor Josef vil guide oss rundt. Den enkelte må selv betale inngang på museet og eventuelt mat for de som måtte ønske det ved cafeen ved Helmia.

 Rundturen tilbake går via Lekvätten, Øyermoen og til Svullrya.

Turen er beregnet til 12 mil inkludert turen opp til Statsministeren og vil ha en varighet på ca. 5-6 timer.

Kjøreturen vil gjennomføres i et tempo hvor alle kjøretøy har mulighet til å følge på, så møt opp på et sosialt arrangement hvor det meste av veterankjøretøyer på 2 hjul uansett merk kan delta.

Vi vil ha med følgebil så hvis noen skulle få problemer med sitt kjøretøy vil de få hjelp med transport tilbake til Svullrya og de kan også ta med bensinkanner for de motorsykler/mopeder som vil trenge drivstoff under rundturen.

NB! Det er viktig at alle er presise og selve arrangementet starter kl 11.00 og da med en kort introduksjon før statsministeren får ordet.

Hvis det er noen som har behov for overnatting har Finnskogen Kro og Motell : HYTTER, MINIVILLA OG BAMSEBO. Puben åpner kl 17.00 for de som ønsker å spise og ta seg litt leskende etter kjøreturen.

Vi sees, men husk at påmeldingsfristen er senest kl 10.00 på stevnedagen. Har du betalt via bank eller Vipps, så ta med kvitteringen. Se invitasjon på vår hjemmeside Husqvarna-Club-Norway.com eller FB sider HUsqvarnba Club Norway eller Husqvarna MC venner i Norge.

Detaljer

Dato lørdag 12. august 2023
Klokkeslett 11:0017:00
Kalender Åpen kalender med stevner og markeder

Sted

Kjøreinstruks "Tanken" Finnskogen Kro og Motell ved  Svullrya i Grue kommune